Yogales 7 oktober 2015

 

1. Gyatri mantra Meditatieoefening 10
2. Maan groet 3x Losmaken 25
3.

Kat

Tijger

Hond met hoofd omlaag

Hond met hoofd omhoog

Met kindhouding tussendoor

Losmaken en omgekeerde houding 35
5. Ardha Matsyendrasana Torsie 40
6. Gomukasana Schouders 45
7. Benen strekken met touw vooroverbuiging 50
8. Paschimotanasana dyanamisch Buikspieren en vooroverbuiging 55
9 Brug Rug 60
11. Krokodil Torsie 65
12 Savasana Eindontspanning 75

 

Om Bhur Buva Swah

Tat Savitur Verenyam

Bhargo Devasya Dheemahi

Dhiyo Yo Nha Prachodayat

 

Oh Moeder!

Die verblijft in alle drie tijden, in alle drie werelden en alle drie hoedanigheden, ik smeek u: verlicht mijn verstand en verdrijf mijn onwetendheid net zoals het schitterend zonlicht alle duisternis verdrijft. Ik smeek u, maak mijn verstand rustig en helder en verlicht.