Yoga van Annemarie

Wat typeert yoga van Annemarie? Ik geef geen poweryoga in een fancy yogaschool, maar wat is het dan wel?

Ik geef een combinatie van hatha yoga en mindfull-yoga. Met wat vleugjes restorative-, yin- en eenvoudige vinyasa-yoga. Concreet betekent dit een rustige yogales met veel aandacht voor meditatie, ademen, (na)voelen en ontspanning.

De yogahoudingen zijn toegankelijk voor iedereen en ik pas ze aan aan jouw lichaam als dat nodig is. Iedereen kan meedoen: jong-oud, dik-dun, lenig-stijf, man-vrouw-het, stoel-geenstoel, etc. De lessen duren een uur en een kwartier, zodat er voldoende tijd is om te ontspannen. Ik doe zelf al ruim 30 jaar yoga en geef 15 jaar les. Ik heb een intensieve opleiding van vier jaar gedaan bij de Stichting Yoga en Vedanta en doe regelmatig bijscholingen.

De yogalessen zijn in de Amazone, een buurthuis, midden in de wijk Toolenburg in Hoofddorp. Het een veilige locatie midden in een woonwijk met voldoende gratis parkeerplaatsen.

Doe je een keer mee met een proefles? Er is plek in de les van 20.30 uur. De kosten van een proefles zijn € 6. Daarna kosten de lessen € 12 per keer in een serie van 8 lessen, dus € 96 per 8 lessen. Je kan je aanmelden via het contactformulier.