Start


Annemarie Dijk-Ebbens (1972) verzorgt op een uitstekend bereikbare locatie in Toolenburg in Hoofddorp yogalessen. Annemarie geeft yogalessen sinds 2007.

“Fijn dat je geïnteresseerd bent in yoga. Yoga komt uit het oude India. Het betekent in essentie het in balans brengen van lichaam en geest. Er zijn verschillende soorten yoga, maar de bekendste vorm in het westen is de hatha yoga. Dat is de yoga die wordt gedaan door het beoefenen van lichaamsoefeningen (asana’s) en ademoefeningen (pranayama). In mijn lessen geef ik hatha yoga op een mindfull-wijze waarbij zowel lichaamshoudingen als ademoefeningen aan bod komen. Het is hatha yoga met een vleugje vinyasa, yin, mindfullness en restorative yoga.

Lesgeven vind ik leuk door het contact dat ik met de mensen heb: de lessen zijn in kleine groepen en daardoor persoonlijk en met veel aandacht.

Het is belangrijk dat de les leuk is en dat je je prettig voelt. Neem een kijkje op mijn blog voor een indruk van de lessen. Of kijk op mijn facebookpagina.

Op de site vind je ook meer informatie over hooggevoeligheid en de stress die daarmee gepaard kan gaan. Ik ben zelf hooggevoelig en ik wil mijn ervaringen en kennis daarover graag delen.”

Heerlijk ontspannende yogales. Je bent veel bezig met het navoelen van de oefeningen zodat je je van je lichaam en ademhaling bewuster wordt. Na de yogales slaap ik als een roos. – Krisztina