Corona-maatregelen

Voor wat betreft de corona-maatregelen volg ik de landelijke richtlijnen. Ik ben zelf gevaccineerd. Andere leerlingen kunnen niet gevaccineerd zijn. Er gelden de volgende maatregelen:

Maximaal 7 mensen per les voor 1,5 meter afstand; zodra het mogelijk lijkt wordt het aantal mensen per les verruimd naar 10 mensen; dan is er geen 1,5 m afstand meer mogelijk.

We blijven in onze eigen yogabubbel, dus het is niet mogelijk om fysiek mee te doen in een andere les. Je kan de les online inhalen op de maandagavond.

Bij corona-klachten blijf je thuis. Is een huisgenoot positief getest, blijf je ook thuis.

Volg de looproutes in het gebouw en houdt 1,5 meter afstand. Kom 1 voor 1 binnen en verlaat ook de yogaruimte en gebouw weer 1 voor 1. Was je handen voor binnenkomst in de yogaruimte.

Tijdens de les neem je je eigen yogaspullen mee: yogamatje, dekentje en eventueel een kussentje. Stoelen zijn aanwezig. Gebruik je spullen van de locatie bedek je deze met een eigen (hand)doek. Voor een proefles kan je spullen van mij lenen.

Tijdens de les blijf je op je eigen matje. Tijdens de les houd de docente ook afstand; aanwijzigingen over de yogahoudingen gebeurt mondeling.

We raken elkaar niet aan en groeten elkaar met een namaste en een glimlach.

Doe warme kleren aan; de ramen staan open voor voldoende ventilatie.

Verder zorg je goed voor je zelf, door te hoesten en niezen in je elleboog en het gebruik van papieren zakdoekjes en zit je niet aan je gezicht.