“Geef het een kans”

Keuzes maken in het leven. Hoe doe jij dat? Ik doe dat meestal op gevoel en kan heel snel grote keuzes maken in mijn leven. Maar wel op een moment dat het helder is en rustig is in mijn hoofd. Na afgelopen maanden en keuzes die voor mij zijn gemaakt, begint het ook te kriebelen wat ik zelf wil. Binnenkort meer nieuws over mijn plannen voor de yogalessen na de zomer. Eerst nog vakantie en strandmeditatie. Strandmeditatie die ik deze keer niet organiseer en begeleid, maar ik probeer wel veel mee te doen. Het strand is bij uitstek een plek om stil te zijn en te voelen wat werkelijk belangrijk is in het leven. Wellicht tot ziens op het strand of in de lessen na de zomer.

Ik heb twee lessen opgenomen. Een yin-yogales om stil te worden om te komen tot jouw keuzes. En een vinyasa-les om je lichaam te voelen en je lichaam los te maken en sterk te worden.